BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aysal önerdi Terim istemedi

Şike iddiaları bile yaz döneminin transfer şampiyonu G.Saray’ın hızını kesemedi.. Ünal Aysal'ın önerisine Terim sıcak bakmadı,

Abone ol

Bir süredir yakın markaj uyguladıkları Premier Lig ekibi Manchester City’nin Togolu gol makinesi Emmanuel Adebeyor’un geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Real Madrid’le anlaşması ‘Savunma yapacak çok adam aldık, şimdi sıra atacak adamlarda’ diyen başkan Ünal Aysal’ı daha da hırslandırdı. Bu beklenmedik gelişme ilk aşamada hesapları bozdu gibi görünse de, başkanın çıtayı daha yukarı koyması camiada heyecan yarattı.

TERİM PAHALI BULDU

Çok daha büyük bir isme yönelip, büyük oynamaya kararlı olan Aysal, Manchester United’ın 1.89’luk dev santrforu Dimitar Berbatov’un adını transfer listesinin en tepesine yazdı. Ancak bu dev transfer için engel hiç de beklenmedik bir yerden geldi. G.Saray Başkanı bu oyuncu hakkında itiraz çıkacağını düşünmemesine rağmen yine de emin olmak için teknik direktör Fatih Terim’e yöneldi. Fakat aldığı cevapla çok şaşırdı. İmparator, “Başkanım inanılmaz bir isim ancak G.Saray için çok büyük bir külfet. Oyuncular arasındaki dengeleri de bozabilir. Opsiyonlarımızı kısıtlamayalım. İsterseniz biraz daha bekleyelim.” diyerek transferi dondurur. Bu yanıt da Ünal Aysal’ın planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur.

Şimdilik transfer tamamen rafa kaldırılmış değil ancak zaman da daralıyor. 30 yaşındaki tecrübeli forveti Paris Saint Germain de ısrarla istiyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester United’lı yetkililerle pazarlık masasına oturan Fransız temsilcisi şu an transferde bir adım önde.