BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ayeri'den Dündar'a uyarı

Burhan Ayeri, Uğur Dündar'ın emeğe saygı göstermesini istedi. Dündar'ın şu sıralar üstüne gittiği Beylikdüzü'ndeki yaşanan olaylar, uzun süredir Akşam'ın gündeminde.

Abone ol

Burhan Ayeri, Uğur Dündar'ın üstüne gittiği Beylikdüzü'ndeki yaşanan olaylarla ilgili Dündar'dan bir istekte bulundu. Ayeri, Dündar'ın ı" göstermesini istediği yazısı şu:


Arena'nın Gürpınar Belediyesi'ndeki arsa yolsuzlukları iddiası yargı engeline takılınca, bu defa karşımıza eski bir olayı ısıtıp geldiler. Kavaklı'da -Yeni adı Beylikdüzü- ortaya çıkarılan ve sonunda Başkan Orhan Tıraşoğlu'nun cezaevine girmesiyle devam eden adli serüven, Arena'nın yeni konusu gibi ekrana sürüldü. Doğrusu Uğur Dündar'ın tutumuna yanlış diyemiyoruz. Ancak "Kavaklı'daki Rezalet" geçtiğimiz yıl Akşam'ın tam beş kez manşetinde yer almıştı. Bu haberi kovalayan Şaban Arslan, Gazeteciler Cemiyeti'nin Birincilik Ödülü'nü kazanmıştı. Bütün bunları görmezden gelmeyi 'Haber Namusu' diye adlandırılan bir dostumuza yakıştıramadık. Kaldı ki, Dündar'ın adını veremediği yargıcın konuyla ilgili durumu da Akşam'ın seri haberlerinden biriydi. Arena, öncelikle kendi kulvarındaki meslektaşlarının emeğine saygı göstermek zorunda. Bütün bunları bir dost uyarısı olarak yazıyoruz...

YAZI:Burhan AYERİ