BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kural'ın atladığı dizi

Sigarayı özendirici her yayına karşı savaş açan Orhan Kural, özellikle "Kurtlar Vadisi"ndeki sigara görüntülerini flulaştırmıştı. Ama Kural, TRT'deki bir diziyi atladı.

Abone ol

TRT'de yaptığı programla sigaraya savaş açan Prof. Dr. Orhan Kural, "Kurtlar Vadisi"ndeki sigaralı sahneleri fluşatırarak, gençlerin sigaraya yönelmesini engellemişti. Ama Kural, TRT'de yayınlanan "Ayrıntı Şeytandadır" adlı dizideki sigaralı sahneleri fark etmedi. Tuna Serim'in başlıklı yazısı, Kural'ı uyarıyordu.


PROF. Dr. Orhan Kural, sigaraya karşı açtığı savaşı başarı ile sürdürüyor. Son başarısı 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki sigaralı sahneleri mahkeme kararı ile flulaştırmak oldu... Bunu alkışlıyorum, ama haftalardır bu köşede TRT gibi bir kurumda 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' dizisindeki sigara görüntülerinden rahatsızlığımı ifade ettiğim halde değişiklik olmuyor. Herkes durmadan sigara içiyor. Orhan Kural bir kere de TRT'ye baksa sanırım bu sıkıntı ortadan kalkardı, ama onun merakı da herkes gibi 'Kurtlar Vadisi' dizisine olacak ki, TRT'deki diziyi fark edemedi.


YAZI:Tuna SERİM