BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.421,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aydın'da imamlar piknikte buluştu

Yenipazar Müftülüğü tarafından idari konularda istişarelerde bulunmak için düzenlenen, aylık toplantıların sonuncusu piknik havasında gerçekleşti.

Abone ol

Yenipazar Müftülüğü, ilçedeki camilerde görev yapan din görevlileri ve müftülük çalışanlarına yeni başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları programı öncesi moral ve motivasyon açısından bir araya getirdi.

Aylık toplantılar kapsamında bir araya gelen din görevlilerinin toplantısı, piknik havasında geçerken; din görevlileri etkinlikte hem yılın yorgunluğunu attılar hem de eğlenip hoş bir vakit geçirdiler. Sultanhisar Ovacık Yaylası’nda bulunan piknik yerinde gerçekleşen etkinlikte buluşan din görevlileri sportif ve kültürel etkinliklerle farklı bir gün yaşadılar.

Etkinlikte konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, bir süredir bu pikniğin hazırlıklarının yapıldığını ve amacına ulaşmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Sevgi odaklı hizmet anlayışı ile bir çok hizmeti gerçekleştirmenin mümkün olduğunu belirten Aydın, bu kapsamda din görevlilerine büyük sorumluluklar düştüğünü kaydetti. Diyanet İşleri Başkanlığının sosyal açılımlı din hizmeti projesinin çok önemli olduğunu, cami içi ve cami dışı din hizmetlerinde güzel çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Müftü Aydın’ın konuşmasının ardından program İmam-Hatip Erkan Cengiz’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ve meali ile devam etti. Kur’an tilavetinden sonra toplantı gündemi görüşüldü. Arkasından din görevlilerinin okuduğu ilahi ve kasideler gönüllerde hoş esintiler bıraktı.