BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocadağ Yürüyüşü pazar günü yapılacak

Geleneksel hale getirilen, ancak maddi imkansızlıktan dolayı bir süredir yapılamayan Kocadağ Yürüyüşü'nün pazar günü yapılacağı açıklandı.

Abone ol

Atakum Belediyesi Kent Konseyi Turizm Çalışma Gurubu tarafından hazırlanan ve SAM-SEV, SAMDAK ile Samsun Turizmciler Derneği, Kocadağ Yayla Yürüyüşü'nü tekrar hayata geçirmek için güç birlikteliği yaptılar.

20 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Atakum-Çamlıyazı mevkiinde toplanacak olan yürüyüşçüler için iki rota belirlendi.

Halk normal yoldan yaklaşık 7 km'yi bulan yolu takip edecekken, dağcılar ise 3 kilometrelik parkuru aşarak zirveye ulaşacaklar.

Zirvede buluşacak olanları da çeşitli sürprizlerin beklediğini belirten tertip komitesi yetkilileri, burada okçuluk ve penaltı yarışmaları, folklor ve illüzyon gösterilerinin yapılacağını belirttiler.

Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bayram Çelik nezaretinde organizasyonun eksiksiz olması için toplantı üstüne toplantı yapan Kent Konseyi, Turizmciler Derneği, SAMDAK ve SAM-SEV üyeleri, son rötuşları da tamamladıklarını, yürüyüşe katılacak olanların başlangıçtan, varışa, oradan da toplantı yerine inişine kadar olan bütün ihtiyaçlarının düşünülerek eksik bir şey kalmaması için gerekli hazırlıkların tamamlandığını belirttiler