BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  MEDYA

Aydın Doğan koalisyon pazarlıklarının içinde mi?

Savcı Sayan'ın Aydın Doğan'ın yeni hükümetin kurulması için CHP, MHP ve HDP'liler ile görüşme yaptığını söylemesi ortalığı karıştırdı.

Abone ol

AK Partili Savcı Sayan'ın Aydın Doğan'ın koalisyon pazarlıklarının içinde iddiasına Doğan Holding Onursal başkanı Aydın Doğan, Ahmet Hakan aralığıyla yanıt verdi.

Seçim sürecinde ve sonrasında iktidarla Doğan Grubu'nun yıldızı barışmadı. Hürriyet'in hükümete yönelik yayınları tartışma konusu oldu. Genel seçimde AK Parti'den İzmir adayı olan ancak seçilemeyen Savcı Sayan'ın üç gün önce Kanal 24'te yaptığı açıklama gündeme oturdu.

Sayan, "Dün akşam Aydın Doğan, Hüsamettin Özkan ve Zafer Mutlu yeni hükümeti kurmak için CHP, HDP, MHP arasında görüşmelere başlıyorlar. Bir takım yerleri arıyorlar. Türkiye’ye bir oyun oynuyorlar." diye konuşmuştu. 

HÜRRİYET'İN "ERDOĞAN İSTİFA" MANŞETİ

Seçim sonrası Bahçeli'yle  röportaj yapan Hürriyet'in attığı ‘Erdoğan istifa’ başlığına tepki gösteren Sayan, "AK Parti yüzde 41 oyla 13 yıldır inşa ettiği ülkeyi yüzde 25’e mi teslim edecek? Neden sizin özelliğiniz nedir, Bulunmaz Hint kumaşı değil siniz? Niye üçünüz bir arada hükmet kurmuyorsunuz?" diye tepki göstermişti.

İşte bu suçlamalara Aydın Doğan, bugün Ahmet Hakan'ın köşesinden bugün yanıt verdi.

AYDIN DOĞAN: İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR

-BİR: "Benim herhangi bir koalisyon pazarlığı içinde olduğumu iddia eden bu müptezele diyorum ki: İddianı ispatla! Eğer ispatlamazsan şerefsizsin, alçaksın, yalancısın."
*
-İKİ: Bu müptezelin yalanlarına sayfa açıp bana iftira atılmasına neden olanlara da diyorum ki: Bu iddiayı ispat edin. İspat edemezseniz siz de şerefsiz, alçak ve yalancısınız.
*
-ÜÇ: Memleketimizin en büyük partisi AK Parti'ye de bir sitemim var: Yalanlarla, iftiralarla karşısındakileri karalamaktan zerre kadar çekinmeyen bu adamın sizin partinizde ne işi var?