BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  GÜNCEL

Gülen'den Sedat Peker'e özel hediye!

Sedat Peker, Emre Uslu üzerinden cemaati vurdu. İşte Peker'in cemaatle olan ilişkisini anlattığı o tweetler;

Abone ol
Sedat Peker'den Emre Uslu'ya mafya cevabı! Emre Uslu'nun Sedat Peker hakkındaki sözlerine, cevap geldi. Cemaatin kendisinden 1992 yılından itibaren yüklü miktarda; himmet, kurban ve burs adı altında bağış aldığını, hatta kendisine Fethullah Gülen'in adı yazan ve sadece 10 tane bulunan altın saat hediye edildiğini söyleyen Peker, twitter adresinden "Eğer ben mafyaysam bu insanlar benimle neden görüştü?" diye yazdı.

Ergenekon sanıklarından Sedat Peker gündemden düşmüyor. Düğününde hayatını kaybeden Sümer Tilmaç ile bir kez daha gündeme gelen Sedat Peker bu kez de twitter adresinden kendisi için yapılan "mafya" nitelemesine tepki gösterdi.

Emre Uslu'nun iddialarına cevap veren Peker, Fethullah Gülen'e ani birşey olursa yerine kimler abilik yapar diye düşündüğünde aklına gelen bir kaç ismin kendisini ziyaret ettiğini ve o isimler aracılığıyla 92 yılından itibaren; himmet, kurban ve burs adı altında yüklü miktarda bağış yaptığını yazdı. İşte Peker'in o yazıları;

"Hocaefendiye ani birşey olursa cemaate kim abilik yapar diye, düşünüldüğünde akla gelen isimlerden ilk bir kaçı olan kişiler ben eğer ki mafyaysam benimle niye görüşmüşler Emre Uslu? Benimle görüşmeye gelen isimleri söylememem benim kalitemdir. ancak beni yalancılıkla suçlarsan isimlerini açıklamak zorunda kalırım.

Eğer ki ben mafyaysam benim çocuklarımı hizmet evlerinde niye yetiştirdiler.

Eğer ki ben mafyaysam92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz?

Eğer ki ben mafyaysam Hocaefendinin isminin yazdığı ve sadece 10 tane olan altın saatten bana neden hediye yolladınız Emre Uslu
? Eğer ki ben mafyaysam kimse yok mu derneğine benim kundaktaki çocuğum adına gönderdiğim yüklü bağışları neden kabul ediyordunuz Emre Uslu? Eğer bunlar yetmediyse sana sabaha kadar ıspatı kesin maddeler yazabilirim. Anladın mı Emre Uslu?"

25.20150614235736.jpg