BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,75
ALTIN 2.390,25
HABER /  GÜNCEL

Aydın Doğan hakkında inanılmaz suçlama

Cem Uzan, Aydın Doğan'ın kendisinden haraç istediğini öne sürdü. Doğan 38 milyon dolar verirsen yayınları keseriz demiş.

Abone ol

Cem Uzan'ın Taraf'a verdiği röportajın ikinci bölümünde yeni inciler var. Uzan, Aydın Doğan'ı iyiden iyiye hedefe koydu. Doğan'ı darbecilikle suçladı ve kendisinden haraç istemekle suçladı.

Uzan'ın Aydın Doğan hakkındaki şoke eden iddiasını şöyle dile getirdi;

-"Aydın Doğan 40 gün aileme saldırdı. 41'inci gün Bodrum'daki evine gittim.  "Verirsin 38 milyon doları yayınları keseriz" dedi.

ÇALIŞANI KONUŞMAYI KAYDETMİŞ

2001 Ağustos ayındaki bu görüşme onun yanında çalışan bir kişi tarafından kaydedilmiş. Ordan biri bana gönderdi. Ofisim basıldığında savcılığın eline geçti. Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök ifade verdi. "

2.20131008091716.jpg


UZAN BAŞBAKAN ÇİLLER CUMHURBAŞKANI OLACAKTI

Cem Uzan'ın bombaları bununla sınırlı değil. Bu kez siyaset macerasına dair açıklamalar yaptı. Çiller cumhurbaşkanı Uzan ise başbakan olacakmış.

1999'da DYP'den siyasete girmek istediğini açıklayan Uzan şunları anlattı;

-"Çiller'e 'Siz başbakan olursunuz, ben Dışişleri bakanlığı istiyorum. 2000'de ise siz Çankaya'ya çıkarsınız ben de partiyi devralırım' dedim. Bana 'bir düşüneyim' dedi, sonra kabul etmedi. Celal Adan 'partiyi elinizden alır' diye vazgeçirmiş."


CEM UZAN'DAN DUDAK UÇUKLATAN İDDİALAR

Cem Uzan yurt dışına kaçtıktan sonra ilk kez bu kadar uzun bir röportaj verdi. Özel güvenlikli evde yaşayan Uzan bombaları patlattı.
*Aydın Doğan 28 Şubat darbesini yapmış
*Fatih Çekirge hakkında inanılmaz iddialar
*Yılmaz Özdil niye Star'dan gitmiş?
*Turgut Yılmaz ofisini basınca Uğur Dündar'ı niye çağırdı?

cem-uzan-dudak-uçuklatan-iddialar.jpg

CEM UZAN UĞUR DÜNDAR'I NİYE BASTI?

Cem Uzan, Uğur Dündar hakkında iddialarda bulundu ancak doğru söyledi mi? O olayın bir numaralı tanığı İnternethaber.com için yaşananları yazdı. Meğer Cem Uzan, Uğur Dündar'ın yayınını basmış ve kestirmek istemiş. (YAVUZ OĞHAN'IN YAZISI / TIKLAYIN)