BIST 10.557
DOLAR 32,17
EURO 35,12
ALTIN 2.427,79
HABER /  GÜNCEL

Avşar kızı bu yakışıklıya bitti!

Yok Böyle Dans'ta bu hafta Avşar kızının Büyükoncu'ya yağdırdı iltifatlar damga vurdu.

Abone ol

Yok Böyle Dans'ta bu hafta milli yüzücümüz Derya Büyükuncu seksi dansıyla programa damgasını vurdu. Dans ederken bir ara üzerindeki ceketi çıkarıp atan Büyükuncu, biçimli vücudu ile izleyenleri büyüledi.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü showman Beyazıt Öztürk'ün konuk olarak katıldığı Yok Böyle Dans'ın bu akşamki konuk jüri üyesi Hülya Avşar'dı. Büyükuncu'yu izlemekten dans performansına dikkat etmediğini itiraf eden Avşar kızı, milli yüzücüye övgüler yağdırdı.

ACUN'U KISKANDIRDI

Büyükuncu'nun dansı sonrası Hülya'nın tepkilerini görüp, 'Derya'yı giydirin' diyen Acun Ilıcalı, 'Böyle kalsa iyiydi' diyen Tan Sağtürk'e de 'Başarılarının bu vücuttan geldiğini tahmin ediyoruz' cevabını verdi. Dansından çok Büyükuncu'nun vücudunun etkisinde kaldığını belirten Avşar; 'Gerçekten süper bir vücut, yorum yapamayacağım ağzım açık seyrettim. Bu vücudu sadece kadınlar değil erkekler de kıskanır.' diyerek Büyükuncu'ya övgüler yağdırdı.



AVŞAR KIZININ ELİ AYAĞINA DOLANDI

Stüdyoda Büyükuncu'nun eşinin de olduğunu öğrenen Avşar kızı 'Dünya ahret kardeşim olsun yanlış anlamayın' diyerek durumu toparlamaya çalıştı, ama 'Allah yardımcınız olsun!' demeden de edemedi.