BIST 10.267
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.412,56
HABER /  MAGAZİN

Avşar 35 kez saç değiştirdi

Çilingiroğlu'ndan boşanan Avşar kızı mutluluğu arıyor. Avşar bu süre içinde tam 35 kez saç değiştirdi.

Abone ol

Eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan altı ay önce boşanan Hülya Avşar, evliliğinin bitmesinin ardından saçlarını yaklaşık 20 kez kestirip 15 kez boyattı. Sonunda saçı yanan Avşar, psikiyatr Armağan Samancı'ya göre tehlike sinyalleri veriyor: Mutsuzluğu yüzünden gerekmediği halde estetik bile yaptırabilir!.

Kaya Çilingiroğlu ile evliliğini altı ay önce bitiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, boşanmanın stresini saçını değiştirerek atıyor. Bir gün arayla bile saçının şeklini değiştirdiği görülen Avşar, 6 ay içinde yaklaşık 20 kez saçını kestirdi, 15 kez de boyattı. Psikayatr Dr. Armağan Samancı, bu durumu Avşar'ın mutsuzluğuna bağlıyor: "Kendini iyi hissetmek için ihtiyacı olmadığı halde estetik operasyon bile yaptırabilir."

'BU İŞ ESTETİĞE GİDER!'

Mutsuz olan her kadın gibi eşinden boşandıktan sonra kuaförden çıkmayan Avşar, saçını sık sık değiştirmesiyle bu düşünceyi doğruluyor... Bir gün sarıya boyattığı saçını ertesi gün siyaha boyatmaktan çekinmeyen Avşar, renginin yanı sıra, saçının şekliyle de oynuyor. 6 ay içinde defalarca kuaföre giden Avşar, bu yüzden birkaç gün önce saçının yanmasına neden oldu. Avşar'ın saçlarıyla bu kadar çok oynaması ve değişim için sürekli uğraşması, Dr. Samancı'ya göre oldukça tehlikeli.

ÖZGÜVEN ARIYOR?

Samancı, Avşar'ın durumuna ilişkin şunları söylüyor: "Genelde kadınlar mutsuz hissetikleri zaman kendileriyle oynamaya başlıyor. Kimileri saçını değiştiriyor, kimileri bir dizi estetik ameliyatı oluyor. Özgüvenlerini yeniden kazanabilmek, 'çok iyiyim' duygusunu hissedebilmek için kendileriyle uğraşıyorlar. Ama aşırıya kaçınca bunun da zararları oluyor. Bunun aşırı noktası, hiç gerek olmadığı halde estetik yaptırmak olarak kendini gösteriyor. Ayrılığın üzerinden en az bir sene geçmeden tam olarak duygular yerine oturmayacaktır. Genelde terk edilen her zaman sıkıntılı bir süreç yaşar."

Haber: Gülşen Yüksel
Kaynak: