BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Avrupa konutlarından bir ilk

Avrupa Konutları, site yönetimi hakkında bir ilke imza atıyor.

Abone ol

Profesyonel site yönetim ekipleri kazandırmak üzere sertifika programları düzenleyen Avrupa Konutları, sektör geneline sürdürülebilir bir kalite yaymayı amaçlıyor.

Avrupa Konutları markalı Konut projelerinin başarılı site yönetim kadrosu ve profesyonel işleyişi Konut projelerine örnek niteliği taşıyor. Gayrimenkul sektörünün önemli bir problemi haline gelen nitelikli site yöneticisi ve personel açığına Avrupa Konutları çözüm getiriyor.

Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ARELSEM) ile güç birliği yapan Avrupa Konutları, toplu konut projelerine profesyonel site yöneticileri kazandırmak adına sertifika programları düzenliyor. 5. Dönem mezunlarını veren programın öğretim kadrosunda Avrupa Konutları'nın başarılı site yöneticileri de yer alıyor.

Düzenli site yaşamı, sürdürülebilir kalite anlayışı, erken teslim ve sürekli prim yapan yapısıyla öne çıkan Avrupa Konutları markalı projelerin bu özellikleri, profesyonel site yönetim kadrosuyla oluşturuluyor.

Nitelikli site yöneticilerinin oluşturulmasına yönelik başarılı bir girişimde bulunan Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Toplu Konut Projeleri hızla artarken yeni bir açık doğdu. Bu da konut projelerinde yaşamın başladıktan sonra profesyonel site yönetimlerine ihtiyaç duyulması oldu. Konut Projeleri, firmanın profesyonelliğine göre 18-36 ay arasında tamamlanmakta ve sakinlerin oturumuna sunulmaktadır. 2-3 yıllık İnşaat sürecine nispeten, oturum süreci onlarca yıl sürmekte. İnşaat Firmaları, İnşaat planlamaları sürecine, bu uzun oturum sürecinin yönetimini de aynı profesyonellikte planlamalıdır. Bu plan yalnızca matematiksel değil sosyal açıdan da hesaplarla yapılmalıdır. Oturum sürecinin yönetimi konusunda yürüttüğümüz çalışmalarda insanlara yalnızca birer Daire değil, keyifli bir yaşam alanı oluşturmak ve bunun yönetim sürecini başarılı şekilde sürdürmenin önemini kanıtladık. Bu kapsamda Arel Üniversitesi işbirliği ile sektörde bir ilke imza attık. Konut projelerine profesyonel site yöneticileri yetiştirdiğimiz bu sertifika programlarıyla, Avrupa Konutları markalı projelerimizde oluşturduğumuz kaliteyi sektör geneline yaymayı amaçlıyoruz." dedi.

Atakent 3 İletişim Bilgileri:

Web : www.avrupakonutlari.com.tr

Mail : info@avrupakonutlari.com.tr