BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  EKONOMİ

Avea ajantajlı tarifeyi genişletti

Avantajlı tarifelerinden yararlananların kapsamını genişleten Avea, özel sağlık çalışanlarına da hak tanıyor.

Abone ol

Avantajlı tarifelerinden yararlananların kapsamını genişleten Avea, özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlara da HerYöne Kamu ve HerYöne Kamu Ekstra tarifelerinden yararlanma hakkı tanıyacak.

Avea açıklamasına göre, mevcutta Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, TümKamu ve TümKamu tarifelerinden faydalanan özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlar, artık HerYöne Kamu ve HerYöne Kamu Ekstra tarifelerinden de yararlanacaklar.

HerYöne Kamu Tarifesi'yle aboneler, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 30 lira karşılığında, hem şebeke içi hem şebeke dışı hatlar ile toplam 1.500 dakika boyunca doya doya konuşuyor.

HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi de çalışanları, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 29 liraya (Aylık ücret; Numara Taşıma veya yeni hat alımı ile gelecek aboneler için 29 lira, tarife değişikliği ile gelecek aboneler için 39 lira), Avealılarla 1.600 dakika ev/iş ve diğer operatör hatlarıyla 400 dk ücretsiz konuşturuyor.

''Avea olarak müşteri odaklı yaklaşımımızla abonelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyoruz'' diyen Avea Bireysel ve Kamu Segment Yönetimi Direktörü Emre Günerman, bu doğrultuda, hem sundukları tarife alternatiflerini hem de bu tarifelerden yararlanabilecek farklı abone segmentlerini genişlettiklerini ifade etti.