BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda sağlık taraması

Avcılar Belediye Başkanlığı ile Avcılar Lions Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz sağlık taraması büyük ilgi gördü.

Abone ol

Avcılar Belediye Başkanlığı ile Avcılar Lions Kulübü ortaklaşa düzenlediği ücretsiz sağlık taraması Avcılar Atatürk Parkında yapıldı. Düzey Göz Merkezi, Türk Kalp Vakfı, Kızılay Kan Merkezi, Türk Diyabet Vakfı, Türk Böbrek Vakfı ve İstanbul Hizmet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu sağlık kuruluşları Avcılar halkını ücretsi olarak sağlık kontrolünden geçirdi.

PARK DOLDU TAŞTI

Atatürk Parkında Göz Muayenesi, Kemik Dansitometrisi, Kalp taraması, kolesterol ölçümü, böbrek taraması, kan bağışı ve onlarca kişiye de açlık ve tokluk kan şeker ölçümü yapıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bu tür etkinliklerin sık sık yapıldığını belirterek, “Bölgemizdeki sağlık kurumlarıyla birlikte düzenlediğimiz bu ücretsiz sağlık taramalarının maddi geliri olmayan vatandaşlara yönelik olduğunu belirterek, hafta sonu bize başvuran tüm vatandaşlarımız bu ücretsiz sağlık taramalarından yararlandılar. Bizim tüm hizmetlerimiz ve çalışmaların insana yöneliktir ve insan sağlığını da bu çalışmaların içinde ön planda tutmaktayız” dedi.