BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,49
HABER /  GÜNCEL

AUZEF sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi final sonucu

27 Mayıs Pazar günü yapılan AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AUZEF sınav sonuçlarının en geç 5 iş günü içinde adayların erişine açılması bekleniyor. 15 programda eğitim veren İstanbul Üniversitesi AUZEF'de okuyan vatandaşlar final sınav sonuçlarını https://acikogretim.istanbul.edu.tr adresinden OYS sayfasında sorgulayacak.

Abone ol

27 Mayıs AUZEF sonuçları, İstanbul Üniversitesi açıköğretim final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı binlerce öğrencinin gündeminde. 27Mayıs Pazar günü yapılan AUZEF final sınav sonuçlarının bu hafta içinde en geç 10 Haziran'a kadar açıklanması AUZEF OYS sayfasında açıklanması bekleniyor. AUZEF sonuçları TC şifresi ile sorgulanacak.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK:27 Mayıs Pazar günü sabah oturumu ile yapılan AUZEF sınav sonuçlarının 10 Haziran'a kadar AUZF OYS sayfasında erişime açılması bekleniyor. AUZEF sınav sonuç bilgisini adaylar TC şifresi ile sorgulayacak. İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sınav sonuç bilgisi çıktısı adayların adresine posta ile gönderilmeyecek, sonuçlar online olarak AUZEF OYS sayfasında ve https://acikogretim.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilecek.

İstanbul Üniversitesi açıköğretim final sınav sonuç bilgisi çıktısı adayların adresine posta ile gönderilmeyecek, sonuçlar online olarak AUZEF OYS sayfasında ve https://acikogretim.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilecek.

SINAVLAR NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR: Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki derslerin, çoktan seçmeli test olarak merkezi usulle yapılan sınavlarının değerlendirmesinde sadece öğrenci cevap kağıtları dikkate alınır.

Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 puan üzerinden değerlendirilir.

İTİRAZ NASIL YAPILIR: Sınav sonuçlarına itiraz, sınavın bitiş tarihinden itibaren üç gün içinde yapılır. Bu süre Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile yeniden belirlenebilir.

İtirazlar, kimlik bilgileri açık olmak koşulu ile yazılı dilekçe veya dijital ortamda yapılır. Belirlenen süre dışında yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırılır ve sonuçlar ilgili öğrenciye yazı ile veya elektronik ortamda bildirilir.

Sınav sonuçlarına itiraz maddi hata yönünden incelenir. Cevap kâğıdı öğrenciye verilmez.