BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Aurelio yaka paça indirildi

Hakemler ayarı kaçırdı mı? Hakan Şükür ve Aurelio'nun pozisyonları tartışılıyor.

Abone ol

Son yıllarda penaltı kazanamamaktan şikayet eden Fenerbahçe'de, dün de Aurelio'nun düşürülmesine hakemin devam demesine isyan vardı.

Ve dün, Fenerbahçe’ye verilmeyen penaltılar mevsimi başladı. Maçın 77. dakikasında Alex köşe atışı kullandığı sırada Aurelio, Orhan tarafından güreşçi gibi yaka paça yere indirildi. Ancak hakem, önü çok açık olmasına karşın pozisyonu göremedi.

Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray’a verilen ve F.Bahçe’ye ise verilmeyen penaltı atışlarında bir ’çifte standart’ uygulandığını söyledi. Toroğlu’nun pozisyonlar hakkında yaptığı yorumlar ise şöyle:

Aurelio’nun pozisyonu (76): “Çok net bir penaltı. Kırmızılı oyuncu Mehmet’i (Aurelio) yarım kündeye alıyor. Silkme mi yapıyor, çırpma mı yapıyor, bunu bilemem. Resmen tuş etti. %100 penaltı.”

Hakan’ın pozisyonu (32): “Hakikaten gülünç. (Yüksek sesle kahkaha atarak) Böyle pozisyona gülünür. Ayıp be! Bu hakem bir de devamlı oynatan bir hakem. Demek ki kafası maçta değil. Bin tane şey düşünüyor. Hakan da şaşırıyor zaten penaltı aldığına. Hakan biraz fazla yere düşüyor. Böyle penaltı olmaz.”