BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Aurelio marşı ezberliyor

Fenerbahçe'nin sempatik oyuncusu Aurelio Türkiye'ye iyice alıştı. Brezilyalı oyuncu milli marşta ilerleme kaydetti.

Abone ol

Belek'te Arcadia Otel'in karşısında ormanlık alanda yapılan kros çalışmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aurelio, tatil için Brezilya'ya gittiğinde, Türk Milli Takımı'nı seçtiği için olumlu tepkiler aldığını söyledi.

Brezilya'da İtalya-Türkiye maçının izlendiğini anlatan Aurelio, ''Brezilya'da herkes benim milli takımda İtalya'ya karşı oyandığım maçı izlemiş. Herkes tebriklerini sundu, başarılarının devamını diledi. Ben de bundan dolayı mutlu oldum'' dedi. Mehmet Aurelio, Türkçe derslerine devam ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

''Türk Milli Marşını biraz olsun ezberledim. Başını ve sonunu biraz biliyorum. Şu anda kendimde güven eksikliği var. Kendime biraz daha güvenirsen, Türkçe röportaj yapabileceğimi düşünüyorum. Milli marşın başını sonunu biraz biliyorum.'' Mayıs ayına kadar Fenerbahçe ve milli takımda zorlu maçlar yapacaklarını kaydeden Mehmet Aurelio, ''Zor olacak ama bu dönemden de iyi bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.