BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Fenerbahçede 5. sakatlık

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlıklar Fener'in yakasına yapıştı.

Abone ol

Belek'te kamp yaptıkları Arcadia Hotel'in karşısındaki ormanda yapılan antrenmanda, futbolcular kros çalışması yaptı. Dün 8 kilometre koşan futbolcular, bugün 6 kilometre koşarken, antrenör Santanna oyunculardan 1000 metreyi 4 dakikanın altında koşmalarını istedi.

 Dün akşam idmanında sakatlanan Deniz ve Önder, bugün takımla birlikte çalışırken, Alex otelde tedavi oldu. Tedavisi süren Selçuk ise otelde havuzda çalıştı. Antrenmanda henüz kampa katılmayan Appiah ve Mehmet Yogatlı yer almadı. Bu arada, antrenmanı izleyen taraftarlar, çalışmadan sonra futbolcularla fotoğraf çektirdi. Mehmet Aurelio, kendisiyle fotoğraf çektiren 75 yaşındaki yaşlı bir teyzenin elini öptü.

BU KEZ SERKAN SAKATLANDI
Fenerbahçe'de kampın 3. gününde, Alex, Kezman, Önder ve Deniz'den sonra bu sabah da Serkan sakatlık geçirdi. Kros çalışmasının hemen başında sağ ayağında ağrı olan Serkan, çalışmayı yarıda bıraktı. Serkan'ın durumunun çok ciddi olmadığı, tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktığı bildirildi.

KEZMAN'IN MR'I ÇEKİLDİ
Fenerbahçe'de dünkü kros çalışmasında sakatlanan Kezman, bugün MR çektirdi. Antalya'daki Özel Anadolu Hastanesi'nde MR'ı çekilen Sırp futbolcunun, sol ayak tabanında tendonda hafif bir ödem oluştuğu kaydedildi. Kezman'ın 2 gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

2 GÜN SONRA GÜNEŞİ GÖRDÜLER
Fenerbahçeli futbolcular, Antalya kampının 3. gününde güneşi gördüler. İlk iki gün sağanak yağmur altında idman yapan sarı-lacivertliler, bugün güneşli bir havada kros çalışması yaptı. Fenerbahçe, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada, iki gruba ayrılan futbolculardan bir grubun kros çalışmasından önce, diğer grubun ise akşam idmamından önce otelin salonunda kondisyon çalışması yaptığı bildirildi.