BIST 10.471
DOLAR 32,81
EURO 35,25
ALTIN 2.446,89
HABER /  SPOR

Feneri yıkan oyuncu konuştu

Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden golün sahibiydi. O şimdi Trabzonsporlu. O tarihi maçın atmosferini böyle anlattı.

Abone ol

Fenerbahçe'ye attığı gol takımını kümede bırakırken rakibini şampiyonluktan etmişti. Bir tarafı sevince boğarken, karşı tarafı ölüm sessizliğine gömmüştü. Sarı lacivertlileri uzun süre hafızalardan silinmeyecek o maçta golü atan Mustafa Keçeli o günleri bir kez daha yaşadı.

Keçeli, o golün önemini yeni kavrıyor. Trabzonspor'a geçen futbolcu sarı-lacivertli takımı şampiyonluktan ettiklerini ise hemen kavrayamadıklarını söyledi.

Mustafa Keçeli, sözlerine şöyle devam etti:

''Benim için de önemli olan buydu. Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettiğimizi ise hemen kavrayamadık. Bu golün önemi ondan sonra anlaşıldı. Maçtan sonra baktık tüm Türkiye bu maçı izlemiş. Parasal sıkıntılara, primlerimizi bile almamamıza rağmen bu galibiyeti elde ettik. Çok gururlandık. Öylesine kenetlenmiştik ki 'Hele bir Denizlispor kümede kalsın, ondan sonra isteyen istediği yere gider' demiştik kendi kendimize. O maça iyi hazırlandık, Fenerbahçe o akşam anlayamadığım şekilde isteksiz bir oyun ortaya koydu. Maç boyunca rakibe boş alan bırakmadık, iyi kapandık. Gol bulmak için risk aldıkları son dakikalarda ben de golü attım.''