BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,60
ALTIN 2.408,99
HABER /  GÜNCEL

Atışma değil karşılıklı paylaşım

Tuncay Şanlı taraftarlarla twitter üzerinden tartıştığı iddialarını yalanladı.

Abone ol

Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı, bazı yayın organlarında twitter hesabı üzerinden Fenerbahçe taraftarları ile kapıştığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bu konunun aslı yoktur. Karşılıklı paylaşımlarımızı atışma olarak nitelemek yanlıştır.” dedi.

Sarı-Lacivertli eski futbolcu Şanlı'nın twitter hesabı üzerinden Fenerbahçe taraftarı ile atıştığı yönünde bazı basın-yayın organlarında haberler çıktı. Milli futbolcu, Fenerbahçe taraftarı ile girdiği diyalogla ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bazı yayın organları bugün yaptıkları haberlerde benim Sosyal Medya kullanımım ve resmi Twitter hesabım olan ‘@tuncaysanli17’ üzerinden Fenerbahçe taraftarı ile atıştığımı yazmışlar. Bu konunun asli yoktur. Takipçilerimle arada bariyer olmadan, daha samimi bir iletişim olanağını yakaladığımız twitter üzerindeki sohbet ve soru cevap esnasında yazdıklarımızı, karşılıklı paylaşımlarımızı atışma olarak nitelemek yanlıştır. Su ana kadar maç ve idman programıma engel olmayacak şekilde, bos zamanlarımda kullandığım, sevenlerim ve takipçilerime iletişim gerçekleştirdiğim ve birbirimizi daha iyi tanıma olanağı bulduğumuz bu tip mecraları kullanmaya devam edeceğim.”