BIST 10.294
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.406,46
HABER /  GÜNCEL

Bu kadar gol atacağını hesap etmedi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un golcüsü Kamerunlu futbolcusu Severin Bikoko'dan ilgniç açıklamalar

Abone ol

Sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan Çaykur Rizespor'a transfer olan ve ligde oynadığı 13 maçta 11 gol atarak gol krallığı yarışında zirveye yerleşen Bikoko, sezon başında doğru bir tercih yaparak geldiği Rizespor'da mutlu olduğunu ifade etti.

Bikoko, "Kendimi şanslı hissediyorum. Her şey umduğumdan daha güzel. Rize'ye ilk ayak bastığım an doğru yerde olduğumu anlamıştım. İyi ki Rizespor'a gelmişim" dedi.

Gollerinin devamının geleceğini ifade eden Bikoko, "Bu sayıyı sezon başında bende hayal etmemiştim. Ancak haftalar geçtikçe büyük iş başaracağıma inandım Unutmamam gereken bir başarıyı yakalarken, takım arkadaşlarımın ve teknik heyetin müthiş desteğini gördüm. Çalışmak, çalışmak. Ben her gün yeni şeyler öğreniyorum. Her maçta değişik bir şeyler deniyorum. Hep bir basamak daha çıkmak için çalışıyorum. Bazı eksiklerimin olduğunu düşünüyorum ve bu konuda kendimi geliştirmek için gücümü ortaya koyuyorum" diye konuştu.

"JALLOW BENİ DAHA İYİ BİR GOLCÜ YAPTI"
Futbolu kazanmak için oynadığını belirten Bikoko, "Kazanmaktan büyük keyif alıyorum. Gol atmak önemli ancak seyircilere güzel şeyler izlettiriyorsanız, kendinizde büyük keyif alıyorsunuz. Benim için önemli olan budur. Her oyuncu için başarılı olmak önemlidir. Osman Jallow ile iyi anlaşıyoruz. Beni daha iyi bir golcü yaptığı açık. Zaten rakamlar da yalan söylemez. Onunla birlikte çok rahatım. Jallow bir takım oyuncusu. Sahada bir iki adımı önceden görebiliyor. Pasları öldürücü, hisleri mükemmel. Onunla birlikte oynamaktan büyük keyif alıyorum. Mükemmel bir takım arkadaşı" diyerek sözlerini noktaladı.