BIST 9.993
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,38
HABER /  GÜNCEL

Atış poligonunda intihar etti

Poligonda başından silahla vurulmuş durumda ölü bulunan kişinin, olaydan kısa bir süre önce eşini arayarak ''intihar edeceğini'' söylediği öğrenildi.

Abone ol

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği Atış Poligonu'nda başından silahla vurulmuş durumda ölü bulunan kişinin, olaydan kısa bir süre önce eşini arayarak ''intihar edeceğini'' söylediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği'ne ait Dereağzı köyü yolundaki atış poligonunda, bölgede koyunlarını otlatan çobanlarca ölü olarak bulunan Malik Akkuş'un (50) ölüm nedenine ilişkin soruşturma sürüyor.

Jandarma tarafından yürütülen soruşturmada, ilçede av malzemeleri satan Akkuş'un, olaydan kısa bir süre önce cep telefonuyla eşi Mualla Akkuş'u aradığı ve kendisine, ''atış poligonunda olduğunu ve intihar edeceğini söyleyip, helallik istediği'' bilgisine ulaşıldığı öğrenildi.

Akkuş'un, eşinden gelen telefon üzerine oğulları Murat Akkuş'u arayarak durumdan haberdar ettiği ve olay yerine giden Murat Akkuş'un da babasının cesediyle karşılaştığı, sonra da jandarma ve polisi arayarak ihbarda bulunduğu bildirildi.