BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ateşböceği final mi yapacak 14.bölüm fragmanı

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateşböceği'nin yayın gününün değişmesiyle birlikte final yapacağı iddia ediliyor. Peki Ateşböceği final mi yapacak? Ateşböceği yeni bölüm 14. fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği'nin 13.bölümde final yapacağı konuşuluyordu. Fakat 14.yeni bölüm fragmanı yayınlanmasıyla dizinin ne yapacağı merak konusu oldu. Peki dizi final mi yapacak?

Star Tv'de perşembe günü yayınlanan fakat Siyah İnci'nin başlamasıyla birlikte pazar gününe çekine Ateşböceği'nin final yapacağı konuşuluyordu. İddiaya göre dizi 13.bölümde final yapacak ve ekranlara veda edecekti. Fakat öyle olmadı. Dizinin 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Ateşböceği 14.yeni bölüm fragmanını izleyelim

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜM NELER OLDU?

Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesiliyor. Saklı duyguların ortaya çıkmasıyla Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesilir. Artık her şeye rağmen birliktedirler. Onlar kendi aşklarının peşinden giderken, yenilgiyi kabullenemeyen İlayda, Barış'ı ele geçirmek için Hakan’ın sırrını daha derinden araştırmaya başlar. 

En başından beri bu ilişkiye onay vermeyen Cahide ise en sonunda Aslı'ya haddini bildirmeye karar verir. Fakat Aslı'nın cevabı Cahide'nin hiç beklemediği bir savaşın kapılarını açacaktır.