BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havlimanı fena karıştı her şey bir anda oldu

Atatürk Havalimanı'nda hareketli saatler yaşandı. Aldıkları bir istihbarat nedeniyle kaçakçılık uygulaması yapan ekipler ve İstanbul'a gelen bir aile arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan olayda bir kişi yaralandı.

Abone ol

HOLLLANDA'dan İstanbul'a gelen anne baba ve 2 çocuktan oluşan Sarıçay ailesi ile Atatürk Havalimanı'nda bir gümrük memuru arasında ’arama’ tartışması kavgayla sonuçlandı. Gümrük memuru kaşından yaralandı, gözaltına alınan aile fertleri adliyeye sevk edildi.

Atatürk Havalimanı Geliş Katı Arındırılmış Salonda meydana gelen olay, iddialara göre şu şekilde gelişti:

Hollanda'nın Amsterdam kentinden gelen Sarıçay ailesi pasaport kontrolünün ardından Atatürk Havalimanı'ndan çıkmak için gümrük memurlarının bulunduğu alana doğru ilerlemeye başladı.

Bu sırada aldıkları bir istihbarat nedeniyle kaçakçılık uygulaması yapan gümrük ekipleri, Sarıçay ailesini durdurarak valizlerini aramak istedi. Gümrük memuru İ.S kimliğini göstererek ailenin arama yapılmak üzere kendisiyle gelmelerini istedi. Gümrük memuru İ.S’nin tüm ısrarlarına rağmen durmak istemediği ve çocuklarını göndermek istemedikleri iddia edilen anne Y. S., bu sırada dengesini kaybederek yere düştü.

MEMURA SALDIRDILAR

Bunun üzerine, baba M. S ile oğullarından Y. S., geri dönerek gümrük memuruna saldırdı. Kısa bir arbedenin ardından olay yerine gelen  polis ve gümrük memurları Sarıçay ailesini gözaltına aldı. Kaşından yaralanan ve aileden şikayetçi olan Gümrük memuru İ.S, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü'ne götürülen Sarıçay ailesi .İfadelerinin alınmasının ardından  Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.