BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havaalanındaki saldırıyla ilgili bomba iddia!

Doğu Perinçek'in gazetesi Aydınlık'tan Atatürk Havaalanındaki patlamayla ilgili bomba bir iddia geldi. Gazete saldırının arkasındaki ülkeyi açıkladı.

Abone ol

Dün gece Atatürk Havaalanına yapılan bombalı saldırı sonrası Doğu Perinçek'in gazetesi Aydınlık'tan bomba bir iddia geldi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda son bilgilere 41 kişinin hayatını kaybettiği 200'den fazla kişinin de yaralandığı terör saldırısı sonrası Aydınlık gazetesinden çok konuşulacak bir iddia geldi.

RUS BARIŞINA BOMBALI YANIT

Gazete, 'Rus barışına bombalı yanıt' manşetiyle verdiği haberine altına şunları yazdı;

ABD'DEN KANLI YANIT GELDİ

Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği barış mektubuna ABD'den kanlı yanıt geldi. İki liderin görüşmesine saatler kala Atatürk Havalimanı'nda 3 canlı bomba polisle çatıştı ardından kendini patlattı.Gazete bu ayrıntıyla saldırının ABD tarafından yapıldığını iddia etti.

SALDIRI ÖNCESİ ABD'DEN VATANDAŞLARINA UYARI GELMİŞTİ

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarının Türkiye’ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı "dikkatli olun" uyarısını yineledi. Yapılan açıklamada 16 kent ismi verildi ve "dikkatli olun" denildi.

TÜRKİYE'DEKİ SEYAHATLERDE DİKKATLİ OLUN!

Açıklamada, Amerikan vatandaşlarından terör saldırıları ve bazı terör gruplarının tehditleri nedeniyle Türkiye’deki seyahatleri sırasında dikkatli olmaları istendi. Son uyarının 29 Mart’ta yapılanın yerine geçeceği kaydedilen açıklamada, turistlerin yerli ve yabancı terör grupları tarafından açıkça hedef alındığı belirtildi.

ADI VERİLEN 16 İL

Açıklamada, Amerikalı kamu görevlilerinin Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis ve Elazığ'a yapacağı seyahatlerle ilgili kısıtlamaların devam ettiği bildirildi.