BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda şok ayrıntı kameralar kaydetti

İSTANBUL Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısında güvenlik kameralarına takılan görüntülerdeki ayrıntı inanılmaz.

Abone ol

Görüntülerde elinde kalaşnikof ile ateş ederek koşan teröristin vurulduğu, yaralı olarak yerde yatarken bir güvenlik görevlisinin onun başına geldiği görülüyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan saldırıda 3 canlı bomba kendisini patlattı. Teröristlerden biri x-raydan geçemeyince etrafı kalaşnikofla taradı, ardından kendini havaya uçurdu.

O anın dehşete düşüren görüntüleri güvenlik kamerasıyla ortaya çıktı.

YARALI CANLI BOMBAYI ETKİSİZ HALE GETİRMEDEN UZAKLAŞIYOR

Teröristin başında kısa bir süre duran görevlinin bombaları görünce panikleyip saldırganı bırakarak kaçmaya başladığı ardından o teröristin kendini patlattığı görülüyor.

Söz konusu güvenlik görevlisi yaralı teröristin başına yaklaşıyor kısa süre içinde uzaklaşıyor. Görevli kaçarken terörist de kendisini patlatıyor.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ SİLAHIYLA VURUP YERE DÜŞÜRÜYOR

YANINA GELİP BİR SÜRE BAKIYOR

SONRA UZAKLAŞIYOR

TERÖRİSTİ ENGELLEYEN GÜMRÜK MUHAFAZA MEMURU YAŞAMINI YİTİRDİ

Teröristin geçişini engellediği belirtilen Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu ise şehit oldu. Hürriyet gazetesinin gümrük kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Sakaroğlu silahlı teröriste ilk müdahale eden isimlerdendi. Adının yazılmasını istemeyen kaynak “Saldırgan, ilk kontrolün olduğu noktadan geçiyor. Ve elinde silahla taraya taraya gidiyor. O sırada, Umut, terörist ile karşı karşıya geliyor. Umut da silahlıydı. Ve saldırgana müdahale ettiğini değerlendiriyoruz. O müdahale sonrası saldırgan üzerindeki bombayı patlıyor. Patlama, gelen yolcuları bekleyen kişilerin olduğu alana çok yakın. Maalesef Umut Sakaroğlu da o anda şehit oldu. Eğer Umut’un o müdahalesi olmasaydı, can kaybı daha fazla olabilecekti” dedi.