BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Atakum Belediyesi'nde personel eğitimi

Atakum Belediyesi, bünyesinde görev yapan tüm memurları kapsayan bir eğitim semineri düzenlendi.

Abone ol

Atakum Belediyesi bünyesinde görev yapan tüm memurları kapsayan ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Başkontrolörü Hamdi Gülşen tarafından verilen bir eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim seminerine katılan ve personele hitaben bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “6 ayrı belediyeden geliyorsunuz. Birbirinizi anlamaya, tanımaya çalışıyorsunuz. Bunun için azami gayreti gösterip uyumlu ve dostane bir ortamda çalışmalıyız. Şeffaf, anlaşılır ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışım olduğunu hepiniz benimsediniz. Geçen bir yıl zorlu geçti, her şeye rağmen, sıkıntılarımızı atlatma ve bir ekip olma yolunda hızla ilerliyoruz. Önümüzde güzel günler var.

Bu amaca ulaşmak için fedakarlıkta bulunup cumartesi-pazarınızı bu eğitime ayırdınız. Ancak bu fedakârlığınızın size kendinizi geliştirme olarak geri döneceğine, bunun da belediye hizmetlerinin daha iyi bir şekilde yürümesine yardımcı olacağına eminim. Sizin de bu bilinçle hareket ettiğinizi biliyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Maliye Bakanlığı Muhasebat Başkontrolörü Hamdi Gülşen ise seminerde, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetim Kanunu'nun belediye personeli tarafından daha anlaşılır bir şekilde yorumlanabilmesi ve anlaşılır hale gelmesi yönünde açıklamalarda bulundu.