BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Asuman- Emrah aşkı reklam çıktı!

Atilla Kaplakarslan, Kanaltürk’te yayınlanan 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte onun magazin dünyasını sarsacak açıklamaları

Abone ol

Bugüne kadar pekçok mankeni şöhrete ulaştıran Vizyon Ajans’ın sahibi Atilla Kaplakarslan, Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa” programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bazı mankenlerin şarkıcılarla reklam aşkı yaşayıp karşılığında büyük paralar kazandığını da iddia eden Kaplakarslan “Mesela Emrah yıllar önce manken Asuman Krause ile 50 bin dolar karşılığında bir kontrat imzaladı.

Anlaşmaya göre, ikisi sevgiliymiş gibi yapacaktı. Emrah da bu sayede yeniden gündeme gelecek, Asuman da para kazanacaktı. Bir süre reklam aşkı yaşadılar ancak daha Sonra birbirlerine gerçekten aşık oldular. Ama Asuman’ın bu ilişkiden kısa bir süre sonra Emrah’ın yeğeni Yaşar İpek’le de görülmesi tuhaftı tabii. Bir popçu daha yıllar önce 20 bin dolar karşılığında ünlü bir mankenle sevgili gibi sağda-solda yakalanmıştı.

O popçu birkaç yıl önce de denizin ortasında köpek balıklarıyla boğuştu biliyorsunuz. Ortada ilişki falan yok. Yalnızca alışveriş var” dedi. Atilla Kaplakarslan, ayrıca, yıllar önce 4 ünlü mankenin Akmerkez’de bir rezidansta düzenlenen kişiye özel defileye katılmasını da ağır eleştirdi ve “Odada yapılan o özel defileden sonra Türkiye’de mankenlik mesleği çöktü” diye konuştu.