BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12
HABER /  MAGAZİN

Aslıhan hamile olduğu için evleniyor iddiasına yanıt!

Milli futbolcu Arda Turan, evlilik teklifi ettiği Aslıhan Doğan’ın hamile olduğu iddialarına isyan etti. Arda, “Öyle bir şey yok. Artık Aslıhan benim sevgilim değil eşim olacak” dedi.

Abone ol

Mustafa Ceceli, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.Şarkıcıyı dinlemeye Ceceli’nin annesi babası, eşi Selin İmer, Aslıhan Doğan ve Arda Turan da geldi.

Konser öncesinde soruları yanıtlayan Ceceli, “Bu günün anlam ve önemine uygun bir repertuvar hazırladım” dedi. Eşi Selin İmer’e hediye alıp almadığı sorusunu ise “Bizim için her gün Sevgililer Günü. Selin’in doğum günü de yakın, bir hediyeyle olayı bitiriyorum” diyerek esprili bir şekilde yanıtladı.


Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Arda Turan, evlilik teklifi ettiği Aslıhan Doğan’ın hamile olduğu iddialarına isyan etti: “Öyle bir şey yok. Artık Aslıhan benim sevgilim değil eşim olacak”

Arda Turan'ın neden evlilik teklif ettiği ortaya çıktıArda Turan'ın neden evlilik teklif ettiği ortaya çıktıArda Turan'ın neden evlilik teklif ettiği ortaya çıktıArda Turan'ın neden evlilik teklif ettiği ortaya çıktıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN