BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,71
ALTIN 2.409,32
HABER /  SPOR

Aslanın en büyük hayal kırıklığı

Polat, transfer defterini kapattıklarını söylerken kendilerinin en büyük hayal kırıklığını da açıklamış oldu.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun aylık olağan toplantısı, Galatasaray Üniversitesi'nde yapıldı. İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, kulüp yönetimi adına başkan Adnan Polat ile üyeler Mehmet Helvacı, Yiğit Şardan, Işın Çelebi ve Ali Haşhaş katıldı.

Adnan Polat, toplantıda yaptığı konuşmada, futbolda yaptıkları transferlerle ilgili üyeleri bilgilendirirken, artık transfer yapmayacaklarını söyledi.

''LINCOLN, BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI''

Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln'un kendileri için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti.

Lincoln'un bugüne kadar kendilerine 14 milyon avroya mal olduğunu dile getiren Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Maalesef bizim için büyük bir hayal kırıklığı. Yeteneğini hiç tartışmıyorum, ama Gatasaraylı futbolcuların, sporcuların ortaya koyduğu tavır ve hareketlerin hiçbirine uyum sağlamayan biri. Maalesef çok büyük emek verip, kendisini düzeltiriz diye düşündük, ama bir arpa boyu yol alamadığımız bir karakter yapısına sahip. Zaten 20 gün geçmesine rağmen, katılması gereken kampa katılmadı. Kendisine gerekli ihtarlar yapıldı. Herhalde gelmeye niyeti yok. Burada bizim yapacağımız, sözleşmesini feshetmek. Bunun için federasyona da başvurduk. Maalesef elimizden başka bir şey gelmiyor.''

''GALATASARAY'DA HİÇBİR ŞEYİN GİZLİ KALMAMASI LAZIM''

Adnan Polat, Galatasaray'ın mali durumunu açık bir şekilde ortaya koyacaklarını belirterek, ''Galatasaray'da gizli saklı hiçbir şeyin kalmaması lazım. Ben de denetimden yanayım, denetlensin ve her şey net olarak belirlensin. Her türlü denetim yapılsın, Galatasaray'ın meseleleri masaya getirilsin, tartışılsın. Yeni öneriler gelsin. Galatasaray'ın gelişmesi için çözümler üretilsin. Eleştirilere ve değerlendirmelere karşı değiliz. Bunlara karşı küskünlük alınganlık aklımızdan geçmiyor. Eylül ayında basına kapalı daha detaylı bir bütçe değerlendirmesiyle, herkesin merakını giderebilecek bir bilgilendirme toplantısı daha yapabiliriz'' ifadelerini kullandı.