BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 56. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 9 Mart 2018 cuma günü ekrana gelecek Aşk ve Mavi dizisinin 56. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Aşk ve Mavi dizisi, yayınlanan son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Aşk ve Mavi dizisinin 56. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Safiye, Servet'i bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştır. Cemal, Safiye'yi kurtarmak için Servet'in evine gidip delilleri ortadan kaldırmak ister ancak bıçağı bulamaz. Bıçağı Faysal almıştır. Cemal ve Safiye'yi tehdit eder. Mavi ve Ali'yi ayırmalarını, aksi halde bıçağı polise vereceğini söyler. Mavi ve Ali, aralarındaki sorunları çözmüş, barışmışlardır. Mavi, eve dönmeye karar verdiğinde Safiye, Mavi'ye Ali hakkında olumsuz şeyler anlatır. Cemal de kardeşini Mavi'ye karşı doldurmaya başlamıştır. Yaptıklarından vicdan azabı duysa da Safiye'yi hapis yatmaktan kurtardığını düşünen Cemal, hiç beklemediği bir sürprizle yıkılır.

AŞK VE MAVİ 56. BÖLÜM FRAGMANI