BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  DÜNYA

Aşıklar Sevgi Adası’nda mahsur kaldı

Adana’da, Seyhan Baraj Gölü içindeki Sevgi Adası’na tekneyle giden iki sevgili, 3 saat mahsur kaldıktan sonra polis tarafından kurtarıldı.<b...

Abone ol

Adana’da, Seyhan Baraj Gölü içindeki Sevgi Adası’na tekneyle giden iki sevgili, 3 saat mahsur kaldıktan sonra polis tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Eray Can (19) isimli üniversite öğrencisi, kız arkadaşı S.E. (19) ile buluşmak için Edirne’den Adana’ya geldi. S.E. sevgilisine Adana’yı gezdirdikten sonra, aşıkların gittiği Seyhan Baraj Gölü içindeki Sevgi Adası’na götürmek istedi. Yanlarına yiyecek de alan sevgililer bir tekne kiralayarak adaya gitti. Bir süre burada kalan gençler, karaya çıkmak için kendilerini getiren tekne sahibini aramak istedi. Ancak Eray Can, telefonu tekne sahibini aramak için aldığında şarjının bittiğini gördü. Bunun üzerine kartı çıkartıp diğer telefona taktı ancak son aramalar silindiği için tekne sahibini arayamadı. 3 saat ne yapacaklarını düşünen ve bir türlü adadan ayrılamayan çift, son çare olarak 155 Polis İmdat’ı aradı. Eray Can 155’i arayarak "Ben sevgilimle birlikte Sevgi Adası’nda mahsur kaldım" dedi. Bunun üzerine su altı polisi devreye girerek adaya gitti. Sevgilileri adadan alan polis, Adnan Menderes Bulvarı’na kadar getirdi. Burada bir süre mahsur kalmanın şokuyla bekleyen çift, daha sonra yola çıkıp olay yerinden uzaklaştı. Eray Can, telefonun şarjı bittiği için mahsur kaldıklarını ve böyle bir aksilik yaşadıklarını söyledi.
(İHA)