BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,88
HABER /  GÜNCEL

Asansörde yer kavgası saniye saniye görüntülendi

Karabük'te kentin en yüksek tepesinde yer alan kule asansörde yer kavgası çıktı. Olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

KARABÜK 'te, 43 yaşındaki Süheyla G., görümcesi binsin diye asansörden inmesini istediği Hamdi Y. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf karakolluk oldu. Asansörde yaşanan kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Kayabaşı Mahallesi'nde kule asansörde meydana geldi. Karabük Belediyesi tarafından kentin en yüksek tepesine yaptırılan 12 ve 6 kişi kapasiteli 40 metre yüksekliğindeki kule asansörleri kullanarak evlerine gitmek isteyen 2 kadının haricinde; 39 yaşındaki Hamdi Y., eşi Tülin Y. ve Süheyla G. ile 7 yaşındaki kızı asansöre bindi.

asansorde-yer-kavgasi-saniye-saniye-goruntulendi.jpg

"GÖRÜMCEM BİNECEK, SEN İNECEKSİN"

İddiaya göre, Süheyla G. görümcesinin asansöre binemediğini görünce, "Asansördeki herkes bayan. Görümcem binecek, sen ineceksin" diyerek Hamdi Y.'nin asansörden inmesini istedi. Karşı çıkan Hamdi Y. ile Süheyla G. tartışmaya başladı.

KADINI DEMİR KORKULUKLARA SIKIŞTIRDI

Asansör dışında kavgaya dönüşen tartışmada ellerinde poşet bulunan Hamdi Y., Süheyla G.'nin kolundan ve baş örtüsünden tutup demir korkuluklara iterek sıkıştırdı. Hamdi Y.'nin eşi araya girerek kavgayı ayırırken Süheyla G.'nin 7 yaşındaki kızı ise ağlayarak elleriyle Hamdi Y.'ye vurmaya çalıştı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Asansördeki kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine gelen polis, şikayet üzerine her iki tarafı da karakola götürdü. Karakolda ifadelerinin ardından Hamdi Y, ile Süheyla G., serbest bırakıldı.