BIST 9.974
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.433,37
HABER /  MAGAZİN

Ebru Şallı'dan Akçıl bombası Kim çeker seni?

Ünlü model Ebru Şallı, bir derginin çekimlerinde ilişkisine dair açıklamalarda bulundu. Şallı ilişkide zor olan tarafı açıkladı.

Abone ol

Seninle dergisine konuşan Ebru Şallı, kendiyle ilgili samimi açıklamalar yaparken "İçim dışımdan daha güzel. Eşsiz bir güzellik var" diye konuştu. Şallı, Sinan Akçıl'la ayrılık haberlerine ilişkin de konuştu.

Dergiye verdiği röportajda Sinan Akçıl’la beraberliğinden de bahseden Şallı, “İlişkideki ‘zor’ taraf Akçıl mı?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Evet, ilk bakışta zor gibi görünür Sinan. Bazen ben de ona takılıyorum, ‘Kim çeker seni?’ diye. Ama tanıdıkça aslında kolay biri olduğunu anlarsınız. Ben ona göre daha uyumluyum.”

İşte röportajdan öne çıkan kısımlar...

"BAĞLARIMIZ KOPMAMIŞTI"

"Sinan ile sadece kısa bir süre ara verdik. O süre içinde de zaten telefonlaşıyor, konuşuyorduk. Tamamen bağlarımız kopmamıştı. Ben biraz ürkmüştüm. İkimiz de bu kısa molayı kendimizden emin olmak için değerlendirdik. Şu an her şey çok güzel gidiyor.

"İSTERSE DOĞURURUM"

Üçüncü bir çocuk doğurmak gibi bir düşüncem yok, ama seversem tabii ki. Çünkü ona da bu haksızlığı yapamam. İstediği takdirde tabii ki doğururum.