BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.397,54
HABER /  DÜNYA

Artık tek şansımız...

Galatasaray’ın, Real Madrid deplasmanındaki 4-1’lik mağlubiyetinin ardından UEFA.com’a açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu Melo, g...

Abone ol

Galatasaray’ın, Real Madrid deplasmanındaki 4-1’lik mağlubiyetinin ardından UEFA.com’a açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu Melo, gruptan çıkmak için artık tek şanslarının Juventus’u son maçta yenmek olduğunu söyledi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu beşinci maçında İspanya’da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray’da alınan mağlubiyet sonrası, sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo UEFA.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

“HERŞEY BİZİM ELİMİZDE”
Felipe Mello yaptığı açıklamada, Real Madrid deplasmanında alınan yenilginin işlerini daha da karmaşık yapmayacağını savunarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne olursa olsun Real Madrid bizi yendi. Artık tek şansımız Juventus’u son maçta yenmek. Her şey bizim elimizde Juventus’u evimizde yenmek istiyoruz.”

“REAL MADRİD’E KARŞI KÖTÜ OYNADIK”
Maçın ikinci yarısında kendilerine ne olduğunu anlayamadığını vurgulayan Melo, “Real Madrid’e karşı çok kötü oynadık. Bir eksik olmaları ya da bir fazla olmalarının önemi yok onlar her zaman Real Madrid’dir. Maç bizim elimizdeydi ama yaptığımız hatalar ve konsantrasyon kaybı yüzünden Real Madrid bizi cezalandırdı. Biz daha önce evimizde Real Madrid’i yendik. Juventus’u niye yenmeyelim?” açıklamalarıyla sözlerini sonlandırdı.
(İHA)