BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.391,63
HABER /  DÜNYA

Dünya Kupası stadı çöktü: 3 ölü

Brezilya’da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası’nın açılış maçının oynanacağı Corinthians Stadı’nın çatısı çöktü. 3 işçinin ölümüyle sonuçla...

Abone ol

Brezilya’da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası’nın açılış maçının oynanacağı Corinthians Stadı’nın çatısı çöktü. 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili FIFA da soruşturma başlattı.
2014 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Brezilya’da stat inşaatları sürerken, Sao Paulo’da yapılan Corinthians Stadı’nda çöken çatı sebebiyle 3 işçinin göçük altında kalarak hayatını kaybettiği bildirildi.
Bu arada FIFA da olayla ilgili internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Trajik olayda hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı dileyen FIFA, "Sao Paulo Corinthians Arena’daki işçilerin ölüm haberini büyük üzüntü içinde aldık. Ölen işçilerin ailesine başsağlığı göndermek istiyoruz.
12 stat inşaatındaki tüm işçilerin güvenliği her şeyden önemli. Bu trajik kazanın nedenlerini araştıracağız. Bu konuda yetkililerden ayrıntılı bilgi bekliyoruz" denildi.
(İHA)