BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.412,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arnavutköy Belediyespor gece düzenledi

Arnavutköy Belediyespor Kulübü düzenlediği geceyle yeni sezona hazır olduğunu gösterdi.

Abone ol

Arnavutköy Belediye Spor Kulübü takımdaki birlik ve beraberliği arttırmak, futbolcuların motivasyonlarını yükseltmek amaçlı bir gece düzenledi.

Kulüp yöneticilerinin gelen misafirleri tesisin kapsında karşıladığı gecenin sunuculuğunu ise, Karadeniz’in sevilen sanatçısı ve televizyon programcısı Murat tarafından yaptı. Esprili sunuşuyla geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşatan ünlü şovmen ,misafirlerin arasında gezerek Arnavutköy Belediyespor futbolcularını tanıttı. Arnavutköy Belediyespor Antrenörü Adnan Keskin’le yaptığı sohbette Keskin Hoca, takım olarak çok daha iyi yerlere gelmek istediklerini, sporcularına destek amaçlı yapılan geceye katılanlara da teşekkürlerini iletti.

Yaz Spor Okulları Yeniden

Gecenin açılış konuşmasında Arnavutköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Faruk Ceylan misafirlere teşekkür etti. Ceylan’ın ardından Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı gecenin hayırlı olması temennisiyle başladığı konuşmasına, Arnavutköy Belediyesi’nin spor çalışmalarına destek verme hedefiyle yola çıktığını, belediye olarak yaz ve kış spor okullarının oluşturulup 14 branşta faaliyet gösterdiğini, faaliyetlere göre futbol takımın ilçede ve ilde hatta Türkiye ve yurt dışında Arnavutköy’ü temsil etme hedeflerinin olduğunu, şu an güreş ve kick box takımlarının yurt dışında Arnavutköy’ü temsil ettiğini söyledi.

Verilen desteklerle şu an iki futbolcudan birinin profesyonel olarak 2. Lig’de, diğerinin de Beşiktaş Spor Kulübünün alt yapısında oynadığını belirten Baltacı, sporun amacının kardeşliğin ve dayanışmanın zemini olduğu, sporcuların aile ortamı içerisinde bir arada olduklarını belirtti. Arnavutköy Belediyesi olarak Arnavutköy’de yer alan diğer spor kulüplerini de destekleyeceklerini belirten Başkan Baltacı, hükümetin ve belediyenin ciddi spor yatırımlarını ilçede gerçekleştirdiğini ve bunların hepsinin gençlere hizmet verdiğini belirtti.

Doyasıya Eğlendiler

Amatör Sporcular Derneği Başkanı Müjdat Gürbüz de geceye davetlerinden dolayı spor kulübüne teşekkürlerini arz ederken, Arnavutköy’de yer alan kulüplerin ve oyuncuların spora ayrılan teşvik ve alanlar yönüyle şanslı olduğunu, bunu gerçekleştiren ve katkısı olan herkese teşekkürlerini iletmek istediğini ifade etti. Arnavutköy Belediye Spor Kulübü yararına yapılan gecede açık artıma ile forma satışlarıda gerçekleştirildi. Kıran kırana artırmaların yaşandığı gecede 4 büyük takımın formalarının yanı sıra Arnavutköy Belediyespor’un ve Türk Milli Takımın formaları da açık arttırma ile satıldı.

Gecenin sonunda ise Türk Halk Müziği sanatçısı Gaye Aksu sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan Aksu'nun söylediği hareketli şarkılarla coşan davetliler pistte doyasıya eğlendiler. Halayların çekildiği, horonların tepildiği ,misketlerin oynandığı gecenin sonunda teknik heyet, sporcular ve davetliler sahnede doyasıya eğlendiler.