BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar bitiyor mu? İşin aslı bakın neymiş

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar sezon finali yerine final kararı aldı iddialarını dizinin yönetmeni Orhan Oğuz yalanladı.

Abone ol

Sosyal medyanın gündemine oturan ‘Arka Sokaklar dizisi bitiyor’ söylentilerine yönetmen Orhan Oğuz son noktayı koydu. Sevilen dizi Kanal D ekranlarında 10. sezonu ile devam edecek.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nın üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin son günlerde çıkan haberlere göre bu sezon biteceği söyleniyordu. 9 sezondur devam eden dizinin son bulmayacağı haberini ise Yönetmeni Orhan Oğuz instagram hesabından şu sözlerle duyurdu: “Sayın arka sokaklar izleyicileri 10 nuncu sezon heyecan ve macera dolu bölümlerle kanal d devam ediyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Arka Sokaklar 10. Sezonuyla eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak”.

Oğuz’un paylaşımlarında ise dizi setinden çalışmaların devam ettiği görülüyor.

10. SEZONU İLE DEVAM EDECEK

Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan, sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olan bu yürekli polisler, “birliktelik ruhu” ve “mücadele azmiyle” minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşarak suçluların korkulu rüyası olmaktadırlar.

arka-sokaklar.jpg

Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet amiri Rıza Baba olur.