BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 23. Şubat tarihinde ekrana gelecek Arka Sokaklar'ın 470. yeni bölümünde neler olacak? Kanal D'de ekrana gelen ve yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinin son bölümü izleyici ekrana kilitlemeyi başardı. Yayınlanan son bölümün ardından herkes Arka Sokaklar dizisinin 470. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Gizli görev için Suriye'ye giden Selin'i yalnız bırakmak istemeyen Mesut onun peşinden gider. Bu bölgeyi herkesten çok daha iyi tanıyan Mesut, kendilerini bekleyen tehlikenin farkındadır. Selin'i ölmek üzereyken kurtarmasına karşın teröristler onların peşini bırakmayacak ve yakalayacaktır. Ekip'in aldığı ölüm haberi ise herkesin için kötü bir şüphe düşürür. Suriye'ye giden Rıza Baba, Mesut ve Selin'i bulmak için her şeyi göze alacaktır.

Selin bir odada tutulmaktadır. Rıza’ların, Mesut’la irtibatları kesilmiştir. Mesut, esir tutulduğu kampta işkenceye maruz kalır. Rıza daha fazla dayanamaz ve Mesutu kurtarmak için Salim Paşahan’dan yardım alarak sınır bölgesine gider. Mesut örgüt elemanları tarafından tutulmaktadır. Asiye’nin ameliyatı başarılı geçer ve Metin, karısı taburcu olduktan sonra işleri kontrol etmeye restorana gider. Restoran çıkışında Asiye’yi yaralayan Tolga’yla karşılaşır ve takibe başlar.

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜM FRAGMANI