BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 424. bölüm neden yayınlanmadı

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar 424. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı neden yayınlanmadı detaylar internethaber'de.

Abone ol

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar 424. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yayınlandığı günden itibaren fenomen olan ve 10 yılı aşkın süredir aralıksız yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisi 424. bölüm 6 Ocak Cuma 2017 tarihinde yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Günler öncesinde yayına giren Arka Sokaklar'ın 424. bölüm fragmanına göre; açığı alındıktan sonra görev yeri değişen Hüsnü Çoban'ın evden ayrılığı Suat'ı ve ekip arkadaşlarını gözyaşlarına boğar. Rıza Baba ve ekibi ise yeni bir operasyona katılıyor. Ancak Hüsnü Çoban için herkes endişeli.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YAYINLANMADI?

Yılbaşı haftası nedeniyle ertelenen Arka Sokaklar dizininin merakla beklenen 424. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Cuma akşamlarına ismini yazdıran Arka Sokaklar yeni bölümünde Emniyette, Rıza Baba ve ekibi üzerinde yapılan sinsi oyunun ilk kurbanı Hüsnü Çoban oldu.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştığı Arka Sokaklar dizisi soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile 13 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM NELER OLDU?

Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümünde, Müfettiş Veysel bu kez de Hakan ve Ali’nin başını belaya sokuyor! Hüsnü’nün açığa alınma haberi ekipten sonra Çoban ailesinin de gündemine bomba gibi düşer. Ekip arkadaşları Hüsnü’ye moral vermeye çalışsa da, bir yandan bu şimşekleri üzerlerinden nasıl çekeceklerinin yolunu bulmaya çalışırlar. Rıza, Veysel’in üzerine daha sert gitmeye karar verir. Selin, Veysel’in güvenini kazanmalı, ne olup ne bittiğini öğrenmelidir. Veysel, kumarhanede tanıştığı kuyumcu Akif ile ortak işe kalkışır. Bu iş için Sezgin devreye girer. Sezgin büyük güven duyduğu Gökçe ve ekibine işi teslim eder.

Gökçe hem çok ünlü bir mekan işletmecisi, hem de müzisyendir. Zırhlı araç soygunundan sonra ekip olayın peşine düşer. Bu sırada, Veysel’in de eli boş durmaz. Hırsızlığı ekipten birilerinin üzerine yıkacak bir planı vardır. Seri numarası tutan paralar Hakan ve Ali’nin kullandığı aracın içerisinden çıkınca Komiser İsmail tarafından, Hakan, Ali kelepçelenerek önce sorguya sonra nezarete alınır.