BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İlhan Mansız'ın kızı Aimee büyüdü son sevgilisi olay!

İlhan Mansız kızı ile görüntülerini paylaştı. Kızı Aimee büyürken son sevgilisi Celine güzelliği ile dikkat çekti. İlhan Mansız insagram hesabında sürekli sevgilisiyle ilgili paylaşımda bulunuyor.

Abone ol

Survivor 2017 kadrosuna dahil olan İlhan Mansız kızının görüntülerini instagram hesabından paylaştı. İlhan Mansız'ın Alman sevgilisinden olan kızı Aimee 14 yaşına girdi. Büyüyüp genç bir kız olan Aimee Mansız, İlhan Mansız'ın yabancı sevgilisi Ninan Ritter ile olan ilişkisinden dünyaya gelmişti.

Aimee Mansız ile yakın bir ilişkiye sahip olan İlhan Mansız onunla ilgili fotoğrafları 'bebeğim' etiketiyle paylaşıyor. Aimee Mansız 'ı itinayle medyadan uzak tutan İlhan Mansız, son haliyle de dikkat çekiyor.


AİMEE NE DEMEK?
İlhan Mansız'ın kızının ismi Fransızca. Aimee mana olarak 'sevgi' demek. Kızına çok düşkün olan İlhan Mansız tatillerinin tamamını ona ayırıyor.


İlhan Mansız'ın kızı büyürken yıllar ünlü futbolcuyu da yaşlandırmış. Artık yaşını gösteren İlhan Mansız beyazlayan saçlarıyla dikkat çekiyor. Almanya doğumlu olan İlhan Mansız 42 yaşına girdi.

İLHAN MANSIZ'IN SON SEVGİLİSİ
İlhan Mansız futbol hayatında olduğu gibi şimdi de yabancı kadınlarla birlikte olmayı tercih ediyor. İlhan Mansız'ın son sevgilisi Celina isimli bir genç kız. İlhan Mansız sevgilisi ile olan her anının görüntülerini instagram hesabından yayınlıyor.