BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arınçtan acılı eşe taziye mesajı

Kadir Has'ın ölümü büyük üzüntüyle karşılandı. Meclis Başkanı Arınç acılı eş Rezzan Has'a taziye mesajı gönderdi

Abone ol

TBMM Başkanı Bülent Arınç, İşadamı Kadir Has'ın, başta eğitim ve sağlık olmak üzere yaptığı hayır hizmetlerinin unutulmayacağını ve herkese örnek olacağını ifade etti.

Arınç, Has'ın ölümü nedeniyle eşi Rezzan Has'a taziye mesajı gönderdi. Has'ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Arınç, iş hayatında gösterdiği başarılarla ülke ekonomisine yaptığı önemli katkıların yanı sıra hayırsever yönüyle milletin gönlünde müstesna bir yer edindiğini kaydetti.

Arınç, eğitim ve sağlık başta olmak üzere Kadir Has'ın yaptığı hayır hizmetlerinin unutulmayacağına ve herkese örnek olacağına inancını ifade etti. TBMM Başkanlık Divanı tarafından Kadir Has'a, yaptığı hayır hizmetleri nedeniyle ''TBMM Üstün Hizmet Ödülü'' verilmesinin planlandığını hatırlatan Arınç, ''5 Nisan Perşembe günü yapılacak törende, ödülü zatı alinize ya da çocuklarınıza takdim etmeyi arzu ediyoruz'' dedi.

Arınç, Kadir Has'ın aziz hatırasının, onun kurduğu tüm hayır kurumlarında ve milletin gönlünde yaşayacağını inandığını belirterek, ''kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır'' diledi.