BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arınç teşekkür turlarına başladı

Ak Parti'nin güçlü isimlerinden Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da teşekkür turları attı.

Abone ol

Seçim bölgesine gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç, meclisteki güven oylamasının önümüzdeki hafta sonu yapılacağını belirterek, "Yapılacak güven oylamasının ardından yeni Ak Parti Hükümeti güven oyu almış olarak hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek" dedi.

Bülent Arınç, Bursa'da Nilüfer İlçe Teşkilatı'na giderek, partililerle buluştu. 60 araçlık konvoyla birlikte Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım İlçeleri'ne giden Arınç, ilçelerde halkı selamlayarak, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Açıklama yapan Arınç, Ak Parti'nin Bursa'da büyük başarı kazandığı ifade ederek, "seçimlerde Bursa'da oy oranı yüzde 54'leri buldu. 900 bine yakın oy aldık. Teşekkür etmek için ilçelerimizi dolaştık. Bursa halkına Ak Parti'ye gösterdikleri destek ve teveccühten dolayı teşekkürlerimizi bir kez daha dile getiriyoruz " diye konuştu.

Parlamentoda pazartesi günü meclis başkanlığı seçimi yapılacağını kaydeden Arınç, "Seçimlere Ak Parti'den Ankara Milletvekili Cemil Çiçek katılacak. Umuyorumki, pazartesi en geç üçüncü turda meclis başkanı seçilmiş olacak. Daha sonra hükümet, programını oluşturacak. Haftasonunda yapılacak güven oylamasının ardından yeni Ak Parti Hükümeti güven oyu almış olarak hizmetlerine devam edecek" dedi. Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kızının Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki düğün törenine de katıldı.