BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu kazalara şaşırıp kalacaksınız!

Emniyet, 'ibretlik olsun' diye hemen hemen hergün, kaza anlarını gösteren MOBESE kayıtlarını basınla paylaşıyor.

Abone ol

Emniyet, 'ibretlik olsun' diye hemen hemen hergün, kaza anlarını gösteren MOBESE kayıtlarını basınla paylaşıyor. 'Bu kadar da olmaz ki!' dedirtecek bu kaza görüntüleri ise Balıkesir'den.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından izlenen şehrin çeşitli yerlerindeki 30 adet MOBESE kameralarına, çok sayıda kaza yansıyor. Yedi gün 24 saat kayıt yapan kameralar, sürücü veya yaya hatalarından kaynaklanan kazaları kaydediyor.

Bu görüntülerden birinde Cumhuriyet Meydanı Balıkesir Garı önünde yayalar kırmızı ışıkta beklerken bir kişiye, dalgınlıkla koşarak diğerlerinin arasından geçince hızla gelen halk otobüsü çarpıyor. Diğer yayalar, şaşkınlıkla bir süre yaralıya müdahale edemiyor; ancak dakikalar sonra yardımına gidiyorlar.


Balıkesir-Bursa karayolu üzerindeki bir kazada Bursa yönüne giderken aniden dönen ve kaldırıma çıkıp inen, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmaktan son anda kurtulan bir otomobil görüntüsü kaydedilmiş. Küçük Sanayi Sitesi 2. kapıdaki kazada, Paşaalanı Mahallesi'nden siteye girmek isteyen ticari taksiye, Balıkesir istikametine giderken bir otomobil çarpıyor. İl Emniyet Müdürlüğü önünde ise yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına, bir otomobil çarpıyor.


En ilginç kazalardan biri de İstasyon Meydanı'ndaki kameralar tarafından kaydedilmiş. Telefonla konuşan bir Aynı yerdeki başka bir trafik kazasında ise bir otomobil kaldırıma çıkıyor, sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri gelip yoluna devam ediyor.