BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,88
HABER /  GÜNCEL

Arefe günü bankalar açık mı, yarın bankalar kaça kadar açık?

Arefe günü bankalar açık olur mu, yarın yani 14 Haziran perşembe günü banka şubeleri saat kaça kadar açık olacak soruları vatandaşlar tarafından merak edildi ve araştırılmaya başladı. İşte 14 haziran arefe günü bankaların çalışma saatleri haberi

Abone ol

Arefe günü bankalar açık mı, yarın bankalar kaça kadar açık olacak, bankaların çalışma saatleri haberimizde olacak. 2018 Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Ramazan bayramı boyunca devlet daireleri ve resmi daireler 3.5 gün boyunca tatil olacak.  3.5 olması beklenen bayram tatili tüm kamu çalışanlarını da kapsıyor. Kamu çalışanlarının tatil yapacak olmasıyla birlikte, özel işlerini halledecek olan vatandaşlarda bayramda PTT, noter ve hastanelerin açık olup olmayacağını merak ediyor.

14 Haziran perşembe öğleden sonra başlayan resmi tatil 18 haziran pazartesi sona erecek. Ancak bankalarda tatil biraz daha farklı işleyecek. Bankalar 14 haziran perşembe arefe günü yarım gün hizmet verecek. Öğleden sonra banka şubeleri kapalı olacak. EFT, havale işlemi yapmak isteyenler banka işlemlerini 18 Haziran pazartesi günü yapabilecek. 

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR: Ramazan’ın 1. günü 16 Mayıs 2018’e denk geldi. Ramazan ayının bitişi ise 14 Haziran Perşembe akşamı olacak. 15 Haziran ise Ramazan Bayramının birinci günü. 17 Haziran Ramazan Bayramı’nın son günüdür.

Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinde yer alan dini günler takvimine göre Ramazan Bayramı, 15 Haziran'da kutlanmaya başlanacak ve üç gün sürecek

14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi
15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün
16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün
17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün