BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arda'ya o golü Fenerbahçeli attırdı

Herkes Milli Takımımız'ın ilk golünde 14 yaşındaki top toplayıcı Samet'in zekasını konuşuyor...

Abone ol

F.Bahçe altyapısında oynayan Samet'in çabukluğu sayesinde Hakan taçı hızlı kullanıyor... Tek pasla ceza sahasında topla buluşan Arda, enfes bir vuruşla Avusturya kalesini yıkıyor...

A Milli Takımımız'ın Avusturya'yı 2-0 yenerek 2012 Avrupa Şampiyonası için umut tazelediği maçta Ay-Yıldızlılarımız'ın Arda ile bulduğu ilk golde refleksi ve akıl dolu davranışıyla gole katkısı olan gizli kahraman Samet Karakoç gündeme oturdu. Fenerbahçe U14 takımında forma giyen ve önceki akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada top toplayıcı olan Samet'in taca çıkan meşin yuvarlağı hiç vakit kaybetmeden Hakan Balta'ya ileterek Avusturya savunması oturmadan oyunun başlamasını sağlaması, "Asist Samet'ten" yorumlarını da beraberinde getirdi.

İNŞALLAH GOL DE ATARIM!
U14'te orta sahada oynayan 1997 doğumlu Fenerli oyuncu, tarihi pozisyonu şöyle anlattı: "Hakan Abi benden topu hızlı istedi. Ben de bir baktım Arda Abi boş. Dışarı çıkan topu bıraktım, elimdeki topu hemen Hakan Abi'ye attım." Samet ayrıca "Milli Takım'ın golünde payım olduysa ne mutlu. İnşallah ileride Milli formayla da gol atmak nasip olur" dedi.