BIST 10.652
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,06
HABER /  GÜNCEL

Arda'nın gidişi Terim'e sürpriz olmuş

Arda'nın gidişinin ardından ilk kez konuşan Fatih Terim'den ilginç sözler

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim, Eboue transferinden, Arda'nın Atletico Madrid'e gidişine kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Arda Turan'ın ayrılışının ardından tüm gözlerin çevrildiği Fatih Terim, ilk kez konuştu ve transferle ilgili olarak bilgisinin bulunmadığını kendisi içinde şaşırtıcı olduğunu söyledi. Arda'nın gidişinin ardından bazı transferlere ihtiyaç duyacaklarını söyleyen Terim, kaptanlık pazu bandını Ayhan'ın takabileceğini söyledi. İşte Terim'in açıklamarı;

"Eboue konusunda transfere yakınız. Çok mevkiide oynadığı için onu istiyoruz zaten. Her an bizimle olabilir. Sayın başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst ile konuştuktan sonra buna karar vereceğiz. Keita da Galatasaray taraftarının çok sevdiği bir oyuncuydu. Burdan gitmesine de üzülmüşlerdi. Onu da konuşuruz, Galatasaray'ın menfaatlerine denk gelirse bakarız. Türk ve yabancı oyuncu transferi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Federasyonun son aldığı karar da doğru bir karar. Bu nedenle daha dikkatli hareket ediyoruz. Kimse merak etmesin, sezon başına kadar bir kaç arkadaşımız daha bize katılacak."

"10 NUMARA İSTEMEDİM"

"Sezon başına kadar birkaç arkadaş daha bize katılacak. Benim 10 numara talebim olmadı. Numaralar oyuncular için önemlidir ama bizim için içindekiler önemlidir. Arshavin'i sizden okuyorum, bayağı yaklaştığımızı söylüyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi benden öndesiniz. Arshavin'i kim istemez?Baros iyi başladı umarım böyle devam eder. Elmander de aynı şekilde öyle. Stancu'dan biraz daha hareket bekliyorum önümüzdeki günlerde."

"KAPTAN AYHAN OLACAK GİBİ"

"Arda'nın aklımızda olmayan birden bire gidişiyle biraz daha acil bazı transferlere ihtiyacımız olmaya başladı. Onun da çalışmalarını yapıyoruz. Arda Turan'ın yerini dolduracağız. Takım kaptanı Ayhan Akman olacak gibi görünüyor. İlla santrafor değil ama sol kanatta açığımız var. Bir şekilde halledeceğiz.

Ben takımımdan memnunum. Bir Galatasaraylı olarak burada ağlayıp sızlanacak halim yok. Kim gidersi gitsin, kim kalırsa kalsın Galatasaray, Galatasaray'dır.

Teknik direktörü de hiçbir şekilde yakınmaz. Doğruları söyler ama yakınmaz. Ben takımıma takviyeleri tek tek söylüyorum. Uygun görülen doğru olanları yapmaya çalışıyoruz. Bazer beklentilerin çok üzerine çıkılıyor. Anormal rakamlı transferlere başta ben 'hayır' diyorum. Basında çıkan isimlerin büyük kısmıyla hiç bir ilişkimiz olmadı.

Galatasaray takımı ihtiyacını biliyor ve bir şekilde ihtiyacını karşılayacak. Şartlar ne olursa olsun sahanın içerisinde dışında futbol olunca hiç bir zaman bahane, sebep, ağlama-sızlama yapmadık ve yapmayacağız da."