BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan o söz için ifade verdi

Atletico Madrid'e transfer olan futbolcu Arda Turan ifade verdi

Abone ol

Erman Toroğlu'na "şerefsiz" dediği iddiasıyla hakkında 'hakaret' suçundan soruşturma açılan futbolcu Arda Turan ifade verdi

Sakatlığını çok seks yapmasına bağlayan spor yazarı Erman Toroğlu'na "şerefsiz" dediği iddiasıyla hakkında 'hakaret' suçundan soruşturma açılan futbolcu Arda Turan, savcıya ifade verdi. Turan, genel olarak konuştuğunu Erman Toroğlu'nu kastetmediğini söyledi.

Habertük'ün haberine göre İspanya'nın ünlü kulüplerinden Atletico Madrid'e transfer olan futbolcu Arda Turan, spor yazarı Erman Toroğlu'nun kendisi hakkında yaptığı şikayet üzerine Çağlayan Adalet Sarayı'na geldi. Toroğlu'na bir televizyon programında "şerefsiz" dediği ileri sürülen Arda Turan, Savcı Hacı Hasan Bölükbaşı'na "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Turan, Erman Toroğlu'nu kastetmediğini söyleyerek genel konuştuğunu ifade etti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Turan, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

SAKATLIĞINI SEKSE BAĞLAMIŞTI

Erman Toroğlu, Arda Turan'a osteitis pubis teşhisi konulmasını değerlendirmiş, "Ben bu sakatlığı zamanında geçirdim. Ve o dönemde tamamıyla benim hatamdan kaynaklandı. Fazla seks yapmak ve dinlenmemek buna sebep olur" demişti. Arda Turan ise "Bir şerefsiz çıkıyor benim seks yaptığım için sakatlandığımı söylüyor. Diğer şerefsiz de gazetede manşete çıkıyor" diye konuşmuştu.