BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Arda G.Saraya doyamamış

Aslan'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, "ölene kadar Galatasaraylıyım" dedi.

Abone ol Futboluyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Arda Turan, Antalya’daki kampta takımının ikinci yarıdaki rotasını ve sarı-kırmızılı formaya olan bağlılığını anlattı.

G.Saray Televizyonu’na konuşan Arda Turan, şunları söyledi:

* “G.Saray formasını kazanmak kolay değil. Oynayanlar için de, kenarda oturanlar için de. Öyle bir takım ki çıktığı her maçın favorisi."

*"Skibbe çok kibar ve beyefendi biri. Futbolcuları üzmeyen ve sürekli yardımcı olan, müthiş bir insan. Bu tip hocalar, futbolcular için şanstır. Bize özgürlük tanıyor. Saha dışındaki sorunlarımızı da tartışıp konuşuyoruz. Skibbe ile çalışmaktan mutluyuz."

*"Kewell da ben de sol kanatta oynamayı seviyoruz. Biz kanat değiştirirken olan orta sahadakilere (Ayhan) oluyor. Onlar devamlı saldırıyor. Kewell, kanat değiştirmek istediğinde bana ’taş-kağıt-makas’ oyunu gibi bir hareket yapıyor. Başta anlamamıştım ama sonradan uyumu yakaladık.”

*"Futbolcu oynadıkça para kazanır. Benim 2012’ye kadar sözleşmem var. Teklifler olunca menajerim kulüple görüşür. Bunlar benim dışımda. Ben bu formaya konsantreyim. G.Saraylıyım, burada doğdum ve büyüdüm. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Hayatım boyunca inşallah Bülent Korkmaz gibi hep G.Saray’da forma giyerim. Avrupa için uygun zaman ne zaman olur bilemem. Ama G.Saray’a doymadım, orası kesin. Burada doğdum, burada öleceğim. İleride G.Saray altyapı sorumlusu olarak yaşlanmak istiyorum.”