BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Arda bir aydır uyuyamıyor

Genç futbolcu hastane çıkışı konuştu. Durumunu anlattı, "artık sokağa çıkamıyor, yemeğe gidemiyoruz" deyip sitem etti.

Abone ol İNTERNETHABER/ Dün akşam sahada yığılıp kalan Arda Turan geceyi hastanede geçirdi. Taburcu olduktan sonra konuşan Arda, bir hayli dertliydi.

Medyaya ve taraftarlara sitem eden Arda, "Gayet iyiyim, sadece biraz kafa olarak yorgunum... Son bir aydır uyuyamıyorum, neden bilmiyorum. Birileri canımızı yakıyor. 21 yaşında genç biriyim, sıkıntı çekiyoruz eninde sonunda..." dedi.

ÇIKACAKTIM AMA...

Kalp ritmi bozulması... Futbolcular için
öldürücü olabiliyor. Arda'nın hastalığı ne?

HABERİN AYRINTILARI İÇİN
BURAYA TIKLAYIN!


Çok iyi olduğunu ve bir sıkıntısı kalmadığını sürekli tekrarlayan Arda, o anda yaşananları da anlattı;

"Sürekli üstüste atılan deparlar sonunda kaynaklanan bir durum. Bir ara onu hissedince çıkmak istedim ama formamı elimden geldiğince taşımak istiyorum. Sahada kalmak isteyince, nabzım 130'lara kadar çıkmış... Sonra da dayanamadım..."

KAYBEDİNCE SOKAĞA ÇIKILMIYOR

Arda Turan, anlattıkları ile sokaktaki halka da mesaj gönderdi. "Türkiye'de bir şeyleri kaybedince sokağa bile çıkamıyorsunuz" diyen Arda, "Ne zaman dışarı çıksak bir sorun oluyor. Yazılanlara üzülmüyorum ama yazılanlar sokaktaki insanları etkiliyor. Çünkü öyle yazılar yazıyorlar ki... Bundan sonra ben de istediğim şeyi yapacağım." dedi.

ALKOL ALDIĞIM İSPATLANSIN FUTBOLU BIRAKAYIM

Arda'nın en çok dertli olduğu konu ise alkol kullandığı yönündeki iddialar. "Hayatımda alkol kullanmadım" diyen genç futbolcu, "Alkol kullandı diye yazıyorlar. Bana alkol verdiğini öne süren bir gazino sahibi varsa futbolu bırakırım" diye konuştu.

İŞTE ARDA'NIN AÇIKLAMALARI;