BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Bu zammı yapan sen misin?

Doğalgaz zammı sonrasında zamdan sorumlu tutulan genel müdür lokantaya gitti. Orada garsondan hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Son yapılan doğalgaz zammı sonrasında zammı yapan kurumun başı TBMM’de ilginç bir tepki ile karşılaştı. Botaş Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TBMM lokantasında yemek için uzun süre sıra bekledi. Garsonlar da espriyi patlattı: “Sen misin zam yapan? Aç kal!”

TBMM KİT Komisyona geçen hafta kurumunun geçmiş dönem hesaplarının denetimi için gelen Botaş Genel Müdürü Düzyol, öğle yemeği sırasında Komisyon toplantısına ara verilince TBMM lokantasına indi. Öğle yemeğini yemek için boş koltuk arayan Düzyol ve beraberindekiler uzun süre ayakta bekledi.

Garsonların kendileri ile ilgilenmesini isteyen Düzyol, garsonlardan kendisini tanıtarak, uygun bir yer bulunmasını rica etti. Bunun üzerine garson;
- “Bu doğalgaz zammını yapan siz misiniz?” diye sordu.
Düzyol,
- “Evet maalesef” deyince, espri de geldi:
- “O zaman aç kalın da anlayın. Size yer yok, yemek de yok!”

Düzyol ve beraberindekiler bu tepkiye gülerek karşılık verdiler. Espriyi yapan garson daha sonra Botaş ekibini yemek yiyebilecekleri bir masaya davet etti ve yemek servisi yaptı.